Aktualizováno: Pátrání po ztraceném seniorovi pokračuje

stembera

 

Pátrání po MIROSLAVU ŠTEMBEROVI  stále pokračuje

 

SUŠICKO – Od pondělního večera probíhají pátrací akce. Do současné doby se nepodařilo muže vypátrat. 

V pondělí 18. listopadu letošního roku přijali policisté oznámení o pohřešování osmašedesátiletého muže ze Sušicka. Muž odešel z místa pobytu na procházku kolem čtrnácté hodiny a do osmnácté hodiny se nevrátil. Pohřešovaný muž je nemocný a musí pravidelně užívat léky.

 

Ve večerních hodinách začala pátrací akce, do které byli zapojeni policisté z různých oddělení, pořádkové služby Plzeňského kraje, policejní letecká služba, policejní psovodi se služebními psy, hasiči, dobrovolní hasiči, Informační a strážní služba Národního parku Šumava, kynologové Horské služby pracoviště v Železné Rudě a členové Šumavští záchranáři.

 

V pátrací akci pokračovali zůčastnění i v úterý 19. listopadu, kdy pátrali po muži na různých místech v okolí obce Hrádek u Sušice i v dalších obcích. Policisté prohledávali okolí a psi byli použiti k průzkumu terénu.

 

Ve středu 20. a čtvrtek 21. listopadu byli přivoláni i pracovníci s drony ze Správy informačních technologií města Plzně, kteří spolupracují s IZS a další od hasičů. Piloti dronů se zaměřili zejména na  nepřístupná místa, kde ovládají drony při propátrávání terénu.

 

Ze strany policie byla prováděna další šetření, například bylo zjišťováno, zda se muž nenachází ve zdravotnických zařízeních. Do akcí bylo zapojeno několik desítek policistů a dalších osob.

 

Přes veškeré úsilí zainteresovaných, se do současné doby nepodařilo pohřešovaného muže vypátrat.

 

 ***

 

stembera

MIROSLAV ŠTEMBERA odešel z místa pobytu z obce Hrádek u Sušice v pondělí 18. listopadu 2019 v odpoledních hodinách.

 

Od uvedené doby o sobě nepodal žádnou zprávu a pohybuje se na neznámém místě. Pohřešovaný je nemocný a musí pravidelně užívat léky.

 

Policie žádá občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pohybu či výskytu pohřešovaného muže, aby neprodleně podali zprávu Policii ČR na telefonní číslo 158, nebo  osobně na kteroukoliv policejní služebnu.

 

 

Pátrání najdete také :

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=21281118190304

(je-li odkaz neaktivní, bylo pátrání ukončeno)

 

-pcr-

{jcomments off}